973 530 554|c5005685@xtec.cat
Sofia Tamayo obté un Tercer Premi a la 41a edició Premi Coca-Cola de Relats Breus 2018-06-10T15:30:38+00:00

Project Description


El passat mes de març deu alumnes del nostre institut van participar a la final provincial de la 41a edició del Premi Coca-cola de Relat Breu i a la 58ª edición del Premio Jóvenes Talentos Relato Corto de Coca-Cola. L’acte es va celebrar a la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida. Amb nervis però també amb il.lusió els i les alumnes van passar quasi dues hores treballant per expressar emocions i vivències en uns textos narratius inspirats per varis estímuls literaris.

Pel que fa la edició en català, dels 54 finalistes, 18 joves han estat classificats en la primera posició i passen directament a la fase final, en la que es determinarà el guanyador del concurs. En aquesta edició hi ha participat un total de 1.987 alumnes de segon d’ESO de 375 escoles de tota Catalunya.

En aquest cas, l’organització va proposar un tema en comú per a tots els alumnes. El tema escollit va ser una fotografia d’una balconada típica del barri de la Barceloneta acompanyada de la frase: “Aquella situació no era sostenible…” A partir d’aquesta frase, els participants van haver de desenvolupar la seva història.

I avui estem molt contents perquè la SOFIA TAMAYO ha estat guardonada amb un Tercer Premi, en la modalitat de català, a l’acte de lliurament de premis que ha tingut lloc aquest dissabte dia 9 de juny al Gran Teatre de la Xina de Port Aventura .  MOLTES FELICITATS!!

 Coca-Cola organitza aquest concurs des de l’any 1977 conjuntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, fet que li ha permès consolidar-se, al llarg dels anys, com un dels concursos literaris més significatius de Catalunya. El concurs és anual i se celebra amb la finalitat de promoure l’escriptura creativa i la lectura en castellà i en català entre els joves alumnes de les escoles de tot Catalunya.


GuardiesB
×
×