973 530 554|c5005685@xtec.cat
Jornades Interculturals 2018 2018-03-06T17:58:44+00:00

Project Description

Jornades Interculturals 2018: Cultura de cultures

Els dies  22 i 23 de febrer hem celebrat l’edició número XII de les Jornades Interculturals. Han estat unes jornades especials perquè hem tornat als orígens, hem recuperat l’essència. De fet, aquesta edició ha tingut el mateix títol que la primera: ”Cultura de cultures”. A partir de les diferents nacionalitats que conviuen dia a dia amb nosaltres,  hem treballat la multiculturalitat i la diversitat, i hem aconseguit donar visibilitat a molts companys i companyes que tenen una cultura diferent a la nostra.

Hem compartit dos dies on els sentiments, els sentits  i les emocions han estat a flor de pell. Les activitats i els tallers organitzats han conviscut amb la complicitat  i els somriures dels alumnes, pares i professors. La Gastronomia, els costums, la música… ens han servit per gaudir d’un viatge imaginari, on les fronteres s’han desdibuixat per uns instants.

 

Des de la comissió, només ens resta donar les gràcies a tota la comunitat educativa i a tots els qui d’alguna manera han format part d’aquestes jornades tan nostres.  Molt agraïts!

 

Escolteu allò que han après els alumnes de 1r d’ESO. Aquesta és la seva reflexió:

Marroc 1rESO

Vídeo reflexió Jornades Interculturals 2018, Cultura de cultures

Mali 1rESO, Jornades Interculturals

Vídeo reflexió Jornades Interculturals 2018, Cultura de cultures

Hi tornem l’any que ve!

 

   

GuardiesB
×
×