Una oportunitat per créixer i millorar les competències professionals 2020-02-27T12:03:19+00:00

Project Description

Les competències són claus per assolir l’èxit professionalment i adaptar-se en un mercat laboral cada cop més canviant. L’FP ha de contribuir perquè l’alumnat assoleixi les actituds que les empreses necessitin i puguin créixer com a persones.  

La Paeria de Cervera i l’Institut la Segarra, conscients de la importància de treballar les competències transversals vam engegar fa tres anys les Jornades d’Orientació a l’FP per l’alumnat que finalitza un cicle. L’objectiu de les jornades és doble, reforçar el lligam entre l’alumnat dels diferents cicles formatius i millorar les competències claus.

Enguany els dies 18 i 19 de febrer hem celebrat les III Jornades d’Orientació a l’FP a l’Institut la Segarra i hi han participat un total de 85 alumnes. La inaguració va anar a càrrec del director de l’institut, el Sr. Ramon Mateu i el regidor de Promoció Econòmica de la Paeria, el Sr. Xavier Gras. La primera activitat va ser una ponència conduïda pels professionals de Tàctica 360º i sota el títol L’Actitud clau de l’èxit professional els assistents van poder reflexionar sobre la força de les actituds per accedir al mercat de treball. 

La resta de jornades l’alumnat van teixir aliances participant en quatre tallers de la mà de professionals de prestigi en el món de la Formació, Orientació i Motivació Laboral. David Jorba es va encarregar de treballar la Gestió del Canvi; Àngels Revenga Mur, els va guiar pel món de la Gestió de les Emocions; Tàctica 360º els va fer participar en dinàmiques de Treball en equip; i Viviana Gracià els va fer treballar l’Entrevista de Selecció per competències. 

La cloenda va ser presidida pel Paer en cap, Ramon Augé, i el director de l’Institut la Segarra, Ramon Mateu. Durant l’acte es va fer entrega del diploma de participació a les jornades als assistents. 

Miracle Farreny, Pilar Giménez i Núria Serra  

Departament Orientació, Diversitat i FOL, Ins la Segarra

@institutlasegarra

@paeria.cervera

 

GuardiesB
×
×