Concurs de decoració de les biblioteques d’aula 2019-12-20T18:15:10+00:00

Project Description

Des de la Coordinació del Pla de Lectura hem organitzat el II Concurs de decoració de les biblioteques d’aula i el resultat ha estat fantàstic. Enguany els participants eren els alumnes de 1r d’ESO, 2n d’ESO, SIEI, Aula de Projectes i Aula Oberta. El concurs consistia en decorar la biblioteca de l’aula, lloc on guarden els llibres que llegeixen a les sessions setmanals del Pla de Lectura.

A les aules de 1r d’ESO els alumnes han optat per buscar una temàtica: el canvi climàtic (1rA), recomanacions literàries (1rB) i el Nadal (1rC).

Per altra banda, a les aules de 2n d’ESO hem pogut veure un mural amb un arbre amb unes branques que indiquen els diferents gèneres textuals il·luminat amb unes llumetes de colors (2nA); una decoració més senzilla però original, amb unes cortinetes i amb una distribució dels llibres molt explícita (2nB), i una porta de l’armariet feta amb cartró amb un mànec molt original (2nC).

I al pis de baix la creativitat és el que més ha destacat: a l’Aula de Projectes un globus ens convida a llençar-nos a la lectura, a l’Aula Oberta hi trobem frases com “Llegir ens fa més lliures” i altres que envolten tota l’aula, i finalment, al SIEI, han dissenyat unes paraules encadenades amb format scrabble.

El jurat ha considerat que les tres aules guanyadores són 1rA (El canvi climàtic), 2nC (Porta de cartró) i Aula de Projectes (Els globus que ens porten a la lectura). El premi és un esmorzar per a tota la classe. Felicitats a tots!

A ells i a la resta de participants, els agraïm molt la seva participació!

Us deixem aquí un recull de fotografies d’aquest racons d’aula tan fantàstics.

 

GuardiesB
×
×