Taula periòdica 3D 2019-07-04T10:47:14+00:00

Project Description

 

El projecte de la taula periòdica gegant i 3D ha estat pensat per commemorar el 150è aniversari de la taula periòdica que va  idear el químic rus Dmitri Mendeléiev per tal d’ordenar els elements, atenent a les seves propietats químiques. 

El fet d’utilitzar bricks, que representen les peces que constitueixen qualsevol tipus de matèria, ha permès no només la tridimensionalitat de la taula, que habitualment es presenta en dues dimensions, sinó també poder donar informació extra, tal com l’origen i les aplicacions de cadascún dels 118 elements que es coneixen fins l’actualitat.

Han participat en el procés els alumnes de 2n d’ESO fins a 2n de Batxillerat que han cursat la matèria de Química, fent una cerca rigurosa de la informació de l’element o elements que se’ls va assignar en el seu moment, dibuixant i retallant la plantilla per després folrar els bricks i, finalment enganxant la informació de la seva cerca.

Des del departament de ciències esperem que els alumnes del centre en puguin gaudir el proper curs i aprenguin molt sobre els elements que conformen la matèria del nostre univers i de la vida.

IMG_0426 (1)

 

GuardiesB
×
×