Proposta d’idees Mural de l’artista EVER 2019-06-13T18:02:20+00:00

Project Description

 
 
La programació de Cervera Capital de la Cultura Catalana s’obre a l’art urbà amb un gran mural del reconegut artista EVER. L’artista argentí passarà uns dies a Cervera creant un mural a partir de les vostres aportacions: 

Amb quina imatge representaries la cultura a Cervera? Penja-la a Instagram amb l’etiqueta #muralevercervera i passarà a formar part del procés creatiu d’aquest artista urbà.
 
Nicolás Romero Escalada (Ever) és un jove artista argentí amb una important trajectòria internacional que ha creat murals a ciutats de mig món. Amb un talent desbordant, es caracteritza pel seu estil surrealista i proper al collage, que sap integrar de manera fresca i harmònica en l’entorn que l’acull.
 
A partir de converses amb els veïns, passejos per la ciutat, objectes trobats i les imatges recollides a Instagram, Nicolás Romero, aplicant la seva particular metodologia de treball, crearà una obra mural que passarà a formar part de la fesomia de Cervera.

Per formar part d’aquest procés participatiu i creatiu penja a instagram les imatges o els conceptes que creus que poden representar la cultura a Cervera amb l’etiqueta #muralevercervera.
 

També us volíem informar que a l’entorn del procés creatiu del mural que EVER farà per Cervera organitzarem una sèrie d’accions que pensem que poden ser interessants pels vostres alumnes:

El dia 18 de juliol, davant del mural, a l’avinguda de Duran i Sanpere, farem “Tots som muralistes, tots som artistes ! dibuixem el nostre mural.” 
Aquesta és una activitat gratuïta adreçada a totes les edats on tothom pot convertir-se en artista urbà, construir i pintar el seu propi mural. A partir d’uns cubs que ofereixen infinites possibilitats constructives i compositives i amb esprais amb base a l’aigua, amb pintura inodora i no tòxica, tothom podrà iniciar-se en el món del graffiti i l’art urbà.
 
Us animem a participar en aquestes iniciatives i ens posem a disposició pel que necessiteu i estigui al nostre abast.

Moltes gràcies

  

GuardiesB
×
×