Orles 2019 2019-06-05T10:06:26+00:00

Project Description


El Gran Teatre de la Passió de Cervera es va tornar a omplir del públic que va assistir al lliurament d’orles a l’alumnat del nostre institut que aquest curs acabava cicle: quart d’ESO, segon de batxillerat i dels diferents cicles formatius. L’acte va combinar els parlaments, les actuacions musicals coordinades per Mercè Salvador i el lliurament d’orles.

L’acte va estar presidit pel director de l’institut, Ramon Mateu. El van acompanyar dos exalumnes del centre que van explicar la seva experiència educativa. Sara Herrero que, després d’acabar el batxillerat va estudiar un any de Farmàcia i encara va tornar a l’INS La Segarra per cursar-hi el mòdul d’Higiene Bucodental per passar més tard a Odontologia, grau en què actualment està cursant el cinquè curs, i Jordi Delgado, que s’està dedicant al periodisme esportiu al diari Sport. També vam tenir els nostres moments d’emotivitat quan, amb motiu de la seva propera jubilació, Carme Bergadà va fer un repàs de la seva trajectòria al món de l’educació. Jaume Garrabé, antic director del nostre institut, va recordar els primers anys de Carme Bergadà al món de l’ensenyament: la lluita pel prestigi de l’FP i la introducció de la informàtica al món educatiu.

Tot l’acte va estar amanit per les actuacions musicals de diferents alumnes del centre i també per l’actuació de Mercè Salvador i Gabriel Ferrando interpretant unes cançons de Lluís Llach. Després de l’acte vam tornar a l’institut per fer un aperitiu.
Ja us podeu descarregar les fotos de l’acte a l’apartat “Galeria” del web!

  
  

  

GuardiesB
×
×