Sant Jordi a l’Institut 2019-04-24T11:59:15+00:00

Project Description

Ahir vam celebrar a l’Institut la Diada de Sant Jordi. Com cada any vam gaudir de la Diada amb el Certamen literari organitzat des dels departaments de llengua catalana i castellana.

La poesia visual de Joan Brossa va ser l’estímul literari d’aquesta edició en llengua catalana. Per altra banda, i des del departament de castellà, es va organitzar un concurs de “microrrelatos“. Atès que enguany és el vuitanté anirversari de la mort d’Antonio Machado, els textos narratius breus havien d’estar inspirats en tres poemes de l’autor.

Es van llegir durant la vetllada textos de Pere Calders, micro-poemes, microrelats i es van projectar els poemes visuals guanyadors del Certamen. Tot amenitzat amb l’acompanyament musical de la Mercè Salvador i l’exhibició dels grups de Hip-hop del centre.

I com no, vam entregar els premis als alumnes guanyadors i guanyadores d’aquesta edició. Felicitats a tots els premiats! En breu podreu llegir els seus textos en el bloc de Creació literària de l’Institut.

Avui dia 24, com a colofó de la jornada, “Recitals a domicili” ha vingut a fer una actuació al nostre atri. Hem gaudit durant una bona estona de poesia, música i improvisació. 

GuardiesB
×
×