“Sí, i què?” XIII Jornades Interculturals 2019-04-08T11:46:27+00:00

Project Description

Sota un títol un xic provocador “ Sí, i què?”, , un any més el nostre centre ha celebrat les XIII Jornades Interculturals. Aquests dos dies, hem aturat les classes ordinàries per conèixer, aprendre i reflexionar sobre els valors que ens ha transmès el tema escollit d’enguany: la diversitat sexual i de gènere.

Les Jornades han estat plenes d’activitats, lectura de contes, cançons, documentals, pel.lícules, jocs… a partir de les quals, hem volgut treballar des del més absolut respecte i en concordança amb l’edat del nostre alumnat, els diferents conceptes i aspectes que comprenen la diversitat sexual. Els nostres passadissos en són un clar exemple, aparadors guarnits amb frases, fetes pels mateixos alumnes, per trencar murs. Els murs abatuts de la incomprensió i la intolerància, que ens donen pas a unes portes obertes de bat a bat al respecte i al civisme, que sens dubte són fonamentals per a una bona cohesió social.

Des de la comissió de les Jornades Interculturals, tenim clar que aquest és un tema molt ampli i delicat, i que aquests dos dies han estat insuficients per poder assimilar tots els matisos de les experiències viscudes, per aquest motiu, la nostra intenció és anar treballant per fer palesa la diversitat i la pluralitat que existeix al nostre centre i a la nostra societat. Així doncs, tal com deia l’activitat final de les Jornades: “ Alcem el vol”; sobretot ara que ja hem agafat embranzida.

Si voleu veure més fotografies de les Jornades, podeu fer-ho a la galeria de la nostra pàgina web.

 

 


 

GuardiesB
×
×