Les JOUP a l’institut 2019-04-03T09:51:30+00:00

Project Description

S’ha celebrat al nostre institut les XX Jornades d’Orientació Universitària i Professional (JOUP), organitzades per l’Oficina Jove de La Segarra i amb la col·laboració del Consell Comarcal de La Segarra i La Paeria de Cervera.

Van assistir els alumnes de segon de batxillerat de l’Institut La Segarra i els alumnes de primer i segon de batxillerat de l’Institut de Guissona.

A les 10 del matí el Sr. Jordi Porta (Conseller de Joventut), el Sr. Jaume Segués I Manel Serrabona (Inspector d’educació) van donar la benvinguda a tots els assistents a l’acte. A continuació des del Consell Interuniversitari de Catalunya ens van fer una xerrada sobre Com accedir a la universitat.

Després de la pausa del cafè els alumnes van atansar-se als diferents estands que les universitats visitant havien establert a l’atri del nostre institut: UNED, UOC, UVIC, URV, UAB, UMANRESA, UIC, UTURISME, VATEL ANDORRA, E.U. FORMÀTIC BARCELONA.

Finalment, les jornades es van clausurar amb una taula rodona amb alumnes universitaris que van estudiar al nostre centre i a l’institut de Guissona: Laia Garriga, Axel Mocciaro, Laura Niubó i Toni Casajuana, els quals ens van explicar la seva experiència durant els seus estudis universitaris i després la seva incorporació al món laboral. La seva participació va ser molt interessant, plena de consells pràctics per als estudiants.

 


 

GuardiesB
×
×