973 530 554|c5005685@xtec.cat
Marc McClay, seleccionat per participar en el programa Bojos per la Ciència 2018 de Bioenginyeria 2018-12-04T09:41:02+00:00

Project Description


Bojos per la Ciència és un programa adreçat als estudiants de primer de batxillerat que tinguin interès i mostrin aptituds en el camp de les ciències.

Els estudiants tenen l’oportunitat d’aprofundir en la teoria i les tècniques científiques dels diferents camps proposats com la bioquímica, la biomedicina, l’economia, la física, les matemàtiques, la natura, les noves tecnologies, la química, etc.

Els criteris de selecció  es fan tenint en compte la motivació, la curiositat i l’interès de l’alumne per la ciència, el seu  expedient acadèmic i les seves bones habilitats interpersonals i de comunicació. Entre els alumnes que van fer la sol·licitud a nivell de tot Catalunya, es va fer una fase de preselecció i després d’una entrevista personal van quedar amb els 24 alumnes seleccionats, uns alumnes brillants i amb altes capacitats per les ciències.

Aquests alumnes seleccionats assistiran al llarg del 2018 a unes sessions, els dissabtes al matí, que es realitzaran a diferents facultats universitàries. En algunes de les sessions, l’alumnat pot trobar idees i propostes per al seu Treball de Recerca de Batxillerat que podrà dur a terme, si és el cas, amb el suport del professorat del curs.

Per a l’alumnat de batxillerat, és un privilegi poder participar en aquests programes, ja que els permeten treballar en centres d’alt nivell al costat d’investigadors i experimentar com es  planteja la ciència en un centre de recerca internacional. Al mateix temps, aquesta oportunitat els proporciona experiència pràctica en les últimes metodologies, així com decidir la seva possible carrera professional dins la branca científica que hagin escollit.

Departament de Ciències Naturals


 


GuardiesB
×
×