973 530 554|c5005685@xtec.cat
El vídeo “Mali i Perú en català”, 2n premi al concurs CONTRASTOS 2018 2018-11-28T12:54:29+00:00

Project Description

EL VÍDEO “MALI I PERÚ EN CATALÀ”, 2n PREMI AL CONCURS “CONTRASTOS” 2018

La parella formada pel Seydou Diakite de 1r d’ESO i l’Alexandra López de 4t d’ESO, ambdós alumnes de l’Aula d’Acollida de l’Institut La Segarra, va resultar ser una de les tres guanyadores a la 13a edició del concurs “Contrastos”, organitzat pel Consell Comarcal de la Segarra.

La parella formada pel Seydou Diakite de 1r d’ESO i l’Alexandra López de 4t d’ESO, ambdós alumnes de l’Aula d’Acollida de l’Institut La Segarra, va resultar ser una de les tres guanyadores a la 13a edició del concurs “Contrastos”, organitzat pel Consell Comarcal de la Segarra. El concurs, que neix amb l’objectiu de fomentar la interrelació entre joves de diferents cultures que viuen i estudien a la Segarra, va comptar amb la participació de dinou parelles.

La participació al concurs implicava la realització d’un vídeo que mostrés les activitats que les parelles anaven desenvolupant durant tres setmanes per donar a conèixer, cadascun, la seva cultura d’origen al seu company.


El Seydou Diakite va arribar de Mali (Bamako) fa tres anys i l’Alexandra López va arribar del Perú (Trujillo), tot just en fa un. Dia a dia treballen per aprendre correctament la nostra llengua i l’elaboració d’aquest vídeo ha estat una activitat idònia per a treballar-la, per enfortir els vincles i per fer un intercanvi cultural d’allò més enriquidor.

Els dos alumnes, juntament amb el director del centre, Ramon Mateu, i la professora de l’Aula d’Acollida, Sílvia Pons, es van desplaçar el passat dimarts dia 27 de novembre fins a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona per recollir el 2n premi d’aquesta edició: un val de 50 € per gastar en material esportiu i un estoig que contenia material escolar.

Quant a la resta de parelles premiades, el tercer premi se’l va emportar la parella formada per l’Iu Julià, de Catalunya, i el Zajar Yakovnyna, d’Ucraïna, alumnes del FEDAC Guissona. El primer premi va ser per la Khabi Larabass, del Sàhara Occidental, i la Larisa Mihesan, de Romania, estudiants de l’Institut Guissona.


Us convidem a veure el vídeo, doncs! Esperem que us ho passeu tan bé veient-lo com el Seydou i l’Alexandra s’ho han passat fent-lo! Vet aquí l’enllaç: https://youtu.be/T45nLVaer_w

 


GuardiesB
×
×